WSV Amicitia
Wandelen is gezond

Wandel mee met WSV Amicitia vanaf donderdag 23 september 2021!

We starten om 19.30 uur bij Myllesweerd en lopen een route rondom het centrum van Mill. Rond 20.30 uur zijn we terug en is er gelegenheid om voor eigen kosten iets te gebruiken en even na te praten.

Vanaf 23 september heeft Amicitia een speciale actie. In deze actieperiode kunt u vrijblijvend en gratis kennis maken met onze groepswandelingen. Hoe werkt het? De eerste twee keer mag iedereen om kennis te maken gratis deelnemen aan de wandeling. Wilt u daarna vaker meedoen? Dan kunt u voor € 12,50 een winter passe-partout kopen waarmee u kunt wandelen op de donderdagavonden, ruim een half jaar lang tot 31 maart 2022. Ook kunt u hiermee deelnemen aan de vier georganiseerde winterwandelingen, op de zondagen 28 november, 19 december, 30 januari en 13 maart. Mits corona maatregelen dit niet verhinderen. U kunt uiteraard ook lid worden van Wandelsportvereniging Amicitia. Dit kan al vanaf € 27 per jaar, dan is deelname altijd gratis.

Tip: Neem een felgekleurd hesje mee zodat u in het donker goed zichtbaar bent. Deelname is op eigen risico. Wenst u meer informatie, zie onze website www.wsvvamicitia.nl of bel 0485-453751. Vooraf aanmelden is niet nodig. 

PS: Zoals iedereen wel weet is in de coronaperiode wandelen een “nationale” sport geworden. Meer bewegen en een gezonde leefstijl is niet alleen belangrijk voor je gezondheid maar je wordt er ook gelukkiger van. Wandelen verbetert de kwaliteit van leven, voor iedereen. Natuurlijk kun je ook alleen gaan wandelen, maar samen wandelen betekent elkaar ontmoeten, elkaar leren kennen, bij een groep horen en er deel van uit maken, dat kan allemaal bij WSV Amicitia.