WSV Amicitia
Wandelen is gezond

Wandel mee vanaf donderdag 24 september tot 25 maart!

Wandelsportvereniging Amicitia Mill organiseert wekelijks op donderdagavond een leuke groepswandeling. U bent van harte uitgenodigd om een keer mee te lopen! Uiteraard volgens de richtlijnen van het R.I.V.M. wandelen we coronaproof.

Maatregelen vanaf 13 oktober 2020:

  • Voor buitensporten geldt een maximum van 4 personen per groepje    (exclusief instructeur). Er mogen meer groepjes achter elkaar lopen als:
  • de groepjes minimaal 1,5 meter afstand tot elkaar houden;
  • er een duidelijke afbakening is van de verschillende groepjes;
  • zij niet mengen.


De eerste keer mag iedereen om kennis te maken gratis deelnemen aan de wandeling. Wilt u daarna vaker meedoen? Dan kunt u voor € 12,50 een winter passe-partout kopen waarmee u mee kunt wandelen op de donderdagavonden, ruim een half jaar lang tot 25 maart 2021. Ook kunt u hiermee vier keer deelnemen aan de grotere winterwandelingen op de zondagen 22 november, 20 december, 3 januari en 31 januari. Mits corona maatregelen dit niet verhinderen. U kunt uiteraard ook lid worden van Wandelsportvereniging Amicitia. Dit kan al vanaf € 27,00 per jaar en dan is deelname altijd gratis.  

De wandelingen zijn voor iedereen, jong en oud, goed toegankelijk. We verzamelen vanaf 19.15 op de stoep voor Myllesweerd in Mill en vertrekken om 19.30. De wandeling duurt ongeveer een uurtje. Daarna is er gelegenheid om gezellig na te praten bij Myllesweerd. Tip: Neem een felgekleurd hesje of lampje mee zodat u in het donker goed zichtbaar bent. Deelname is op eigen risico.

Vooraf aanmelden is niet nodig. We zien u graag op donderdagavond!